Lessen van Bertine

HERSTELYOGA

Herstelyoga is yoga voor het herstel van lichaam en geest
In deze toegankelijke en milde les is er ruimte om te onderzoeken wat er mogelijk is met jouw lichaam en geest in dit moment. Het is een zachte vorm van yoga met oefeningen die jij naar jouw behoefte kunt aanpassen. Er is aandacht voor zelfcompassie. Je mag het helende effect van yoga en meditatie zelf komen ervaren.

Hoe ziet een herstelyogales eruit?
De les begint rustig met zachte rek- en strekoefeningen. We doen een bodyscan en een korte meditatie om contact te maken met je adem en je lichaam. Van daaruit gaan we naar houdingen waarin we onze eigen kracht, coördinatie en balans kunnen onderzoeken. Na de wat fysiekere houdingen komen houdingen die uitnodigen tot loslaten en ontspannen. We sluiten de les af met aandacht voor de adem en een eindontspanning.

Er is plaats voor maximaal 10 personen per les, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Is het misschien iets voor mij?
Deze les is geschikt voor wanneer jij het vertrouwen in jezelf en in je lichaam wil vergroten en je lichaamsbewustzijn wil verruimen. Het is met name bedoeld voor:

  • stressklachten, burn-out, psychische klachten
  • (chronische) vermoeidheid
  • Lyme
  • herstel na een operatie
  • herstel van een moeilijke periode

Nieuwsgierig geworden? Het is natuurlijk mogelijk om van te voren kennis te maken. Mocht je graag een kennismakingsgesprek willen of heb je vragen, neem dan gerust contact op. Je kunt me mailen: bertine@birdieflies.nl. Je kan me ook bellen of een bericht sturen naar 06 – 20 71 50 82.

(Ik ben geen therapeut of arts; heb je specifieke vragen over je gezondheid, raadpleeg dan een behandelaar of arts)

Voor meer informatie, zie www.birdieflies.nl.

Lesinformatie herstelyoga
Herstelyoga is een extra lange les van 90 minuten. De les is op woensdagochtend van 9.00 – 10.30 uur.
Het winter-voorjaarsseizoen is van 15 januari 2020 tot en met 8 april 2020 (12 lessen). Woensdag 26 februari is er geen les.

Later instromen is altijd mogelijk, mits er plek is natuurlijk!

Prijzen herstelyoga
Winter-voorjaarsseizoen 15 januari 2020 tot en met 8 april 2020.
12 lessen € 156 (€ 13 per les).
Proefpakket herstelyoga 2 lessen (aaneengesloten): € 10

Koprol is partner van de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen. Kom je hiervoor in aanmerking, dan kun je dit ook gebruiken voor de herstelyogalessen.

Opgeven herstelyoga
Wil je je opgeven voor de herstelyoga? Dat kan via het secretariaat van Koprol, de betaling en inschrijving gaan namelijk via Koprol. Telefonisch zijn ze bereikbaar op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 – 14.00 uur, de overige dagen zijn ze per mail bereikbaar.

Contactgegevens secretariaat Koprol:
024 – 344 21 11 en info@stichtingkoprol.nl

Vanaf januari 2020 werk ik samen met Koprol. Via deze mooie stichting geef ik nu de herstelyogalessen: www.stichtingkoprol.nl/index.php/herstelyoga