Lessen van Carolien Grooten

Wees welkom bij Medium Flow

Deze yogales is actief en in een redelijk ritme met een doorgaande stroom (half gevorderd). Er is er ruimte voor uitleg indien nodig.

Aandacht voor adem en houdingen waarin je kracht, je lenigheid en je balans wordt aangesproken. En je moet het fijn vinden om lekker actief te zijn. Nee, je hoeft echt niet lenig te zijn, het gaat er niet om wát je doet maar hóe bewust je iets doet. Dat is een doorgaand leerproces waarin ook ik nooit uitgeleerd raak, dus yoga verveelt nooit. Waar nodig passen we houdingen aan, er is altijd een alternatief en ik kan je hierbij fysiek begeleiden. Na de eindontspanning gaat iedereen energieker, lichter en losser de deur uit dan hoe zij/hij binnenkwam. Durf jij de sprong te wagen?

📧 carolien@yoga-licht.nl
06 – 13 87 44 78

www.yoga-licht.nl/easy-flow

Wees welkom bij Yin Yoga

Dit is een trage meditatieve yogales, oftewel het ultieme zacht worden. Zo passief mogelijk zijn en dat valt vaak echt nog niet mee. Wij zijn namelijk zeer geoefend in het doen en niet in het niet doen. Zo noem ik het ook wel een oefening in geduld, workaholics varen er wel bij! Verder toegankelijk voor iedereen.

Houdingen waarin je 3 tot 8 minuten in verblijft en je zoveel mogelijk mag ontspannen, werkt diep door in je lichaam en geest. Voorbij spieren raak je ook het bindweefsel en creëer je met mate druk op gewrichten. Alleen zittend en liggend en met tegelijkertijd aandacht voor de adem. M.b.v. instructies begeleid ik je en ondersteun je met rolletjes, kussens en blokken. Wat kom jij tegen, fysiek of mentaal, is er overgave aan al wat is of is er weerstand en hoe ga je daarmee om? Kom het eens lekker uitproberen en zie wat het je brengt!

📧 carolien@yoga-licht.nl
06 – 13 87 44 78

www.yoga-licht.nl/yin-yoga