Lessen van Carolien Grooten

Wees welkom bij Yin Yoga

Dit is een trage meditatieve yogales en zeker toegankelijk voor iedereen, waarin je zo passief mogelijk mag zijn en dat valt vaak echt nog niet mee. Wij zijn namelijk zeer geoefend in het doen en niet in het niet doen ?. Zo noem ik het ook wel een oefening in geduld, workaholics varen er wel bij!

Houdingen waarin je 3 tot 8 minuten in verblijft en je zoveel mogelijk mag ontspannen, werkt diep door in je lichaam en geest. Alleen zittend en liggend en met tegelijkertijd aandacht voor de adem. M.b.v. instructies vertel ik je precies waar je jezelf kunt ondersteunen met rolletjes en blokken (dus coronaproof). Wat kom jij tegen, fysiek of mentaal, en is er overgave aan al wat is? En als dit lukt, wat brengt het je dan? Kom het eens lekker uitproberen.

📧 carolien@yoga-licht.nl
06 – 13 87 44 78

www.yoga-licht.nl/yin-yoga

Wees welkom bij Easy Flow

Deze yogales is actief en in een redelijk ritme met doorgaande stroom. Ook voor beginners want er is ruimte voor meer uitleg indien nodig.

Aandacht voor adem en houdingen waarin je kracht, je lenigheid en je balans wordt aangesproken. En nee, je hoeft echt niet lenig te zijn, het gaat er niet om wát je doet maar hóe bewust je iets doet en dat is een altijd doorgaand leerproces waarin ook ik nooit uitgeleerd raak, dus yoga verveelt nooit ?. Waar nodig passen we houdingen aan, er is altijd een alternatief en ook op afstand (coronaproof) kan ik je hierbij ondersteunen. Na de eindontspanning gaat iedereen ‘lichter en losser’ de deur uit dan hoe zij/hij binnenkwam. Durf jij de sprong te wagen?

📧 carolien@yoga-licht.nl
06 – 13 87 44 78

www.yoga-licht.nl/easy-flow