Lessen van Guido (woensdagavond)

Ik geef yogalessen van een uur op de woensdagavond. Je kunt kiezen uit twee tijdstippen: 19.00 – 20.00 uur of 20.15 – 21.15 uur (bij voldoende aanmeldingen).

Het is hatha-yoga waarbij ik af en toe elementen uit andere yogavormen verwerk. Het kan pittig zijn, maar ontspanning en meditatie hebben ook een plek. De les begint altijd met een body scan om ervoor te zorgen dat je met je aandacht naar je lichaam gaat. Daarna volgt een opwarming. Dit kan een reeks zonnegroeten zijn, maar ook andersoortige opwarmoefeningen. De kern van de les bestaat uit asana’s (houdingen), meestal gericht op een bepaald thema. Denk hierbij aan schouders, rug, buik, bekken, benen, balans enz. We eindigen de les met een korte meditatie of eindontspanning, het favoriete onderdeel van menigeen!

Ik geef les in blokken van een half jaar, behalve tijdens schoolvakanties. Een les kost € 9,50. Vanaf het moment van instappen betaal je vooraf de resterende lessen tot het einde van het blok. Wil je eerst weten of het wat voor je is? Volg dan 3 aaneengesloten proeflessen voor € 15. Pas daarna ga je het normale tarief betalen.

De eerste les in het voorjaar van 2021 is op 6 januari en de laatste op 14 juli. Geen les op 17 februari en 5 mei, dus in totaal zijn er 26 lessen dit voorjaar.

Heb je nog vragen? Mail me of meld je meteen aan.

? guido@de-yogaplaats.nl